Referat: Skogsbo/Avesta IF U - Horndals IF

Skogsbo/Avesta IF - Horndals IF 3-5 (0-5)

Vinst mot SAIF U för andra gången den här säsongen! Skönt!
Första halvlek var det faktisk klasskillnad mellan lagen, till vår fördel.
Vi hade allt i spelväg och gjorde det mesta rätt.
Hela 0-5 stod det i halvtid!

0-1 gjorde Albin Sjöström på retur efter att Milad Sarwari försökt på sig ett skott.
0-2 satte Peter Krantz snyggt och behärskat efter en lång djupledsboll av Johan Eklind.
0-3 placerad Martin behärskat in på straff efter att Peter Krantz hade blivit fälld.
0-4 forcerade Milad Sarwari in efter att Peter Krantz först varit nära att få in första läget när han rusade fram på Albin Sjöströms inlägg.
0-5 alldeles innan halvtid gjorde återigen Milad Sarwari. Målpassning denna gång i djupled gjorde Tomas Karlsson-Mård.

Så bra som vi var i första halvlek, så dåliga var vi i andra...
Ändå åkte en spelare från SAIF ut efter 5 minuters spel i andra halvlek. Riktigt fult! Det tror jag även SAIF:S lagledare egentligen tyckte fast han visade en helt annan osportlig sida från bänken...
I stort sett hela andra halvleken hade vi ett krampaktigt spel där det mesta låste sig.
Visst, vi gjorde ett par byten som gjorde att vi tappade lite i våra lagdelar rent placeringsmässigt men vi ska såklart inte komma in i denna svacka ändå.

Vi hade även chanser att punktera matchen ytterligare men fokus fanns inte riktigt där heller, framför allt släppte vi inte passningar i tid rent offensivt. Blev lite för mycket att man provade att driva bollen själv allt för länge.

SAIF:s första mål kom till på straff. Ett rån från Simon Jansson som gjorde en klockren räddning men åkte på straff istället helt oförklarligt. Dessutom fick han gult kort... Surt!

Det blev dock aldrig riktigt farligt då slutresultatet skrevs till 3-5 med 6 minuter kvar att spela.

Första halvlek tar vi med oss för då var det riktigt roligt!
Andra halvlek får vi helt enkelt glömma. Kyla och lite mer tanke i det vi gör så blir det bättre.